Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення працівників Рівнеоблводоканалу відзначили нагородами



15 Березня 2024 року

Щороку, у третю неділю березня, в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Тож із цієї нагоди напередодні в актовій залі РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» відбулися збори.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих. Згадали загиблих Героїв нашого підприємства: Героя Небесної Сотні, Героя України та Почесного громадянина міста Рівне Георгія АРУТЮНЯНА, також Василя МЕЛЬНИЧУКА, який понад 20 років пропрацював у відділі «Горбаківсько-Гориньградський водозабір» та наймолодшого працівника, якому назавжди 26, начальника сектору з обслуговування геоінформаційної системи «Рівне» Олександра ОЧКУРЕНКА.

З початку повномасштабного вторгнення частина наших фахівців змінила свій щоденний робочий одяг на військову форму, інші працівники — з перших годин війни працюють у посиленому режимі, поєднуючи комунальну роботу із волонтерством.

Сьогодні кращі працівники отримали грамоти та подяки від влади та адміністрації підприємства.

Привітав колектив «Рівнеоблводоканалу» заступник голови Рівненської обласної ради Сергій СВИСТАЛЮК. 

— Ми пишаємося тим, що ваш колектив професійно виконує свої обов’язки, за що кожному з вас низький уклін і шана, — зауважив Сергій СВИТАЛЮК. 

З вітальним словом звернувся до колективу і в.о. директора підприємства Андрій ГРУХАЛЬ. Він подякував усім за щоденну роботу, наполегливість та відданість своїй професії.

— Продовжуємо кожен на своєму місці працювати над спільною метою усіх українців – безумовною Перемогою України, пам’ятаючи про високу ціну нашої свободи, — наголосив Андрій ГРУХАЛЬ. — Хочу подякувати усім працівникам «Рівнеоблводоканалу», які своєю щоденною працею забезпечують якісне безперебійне водопостачання та водовідведення тисячам абонентів. Низький уклін всім, хто боронить Україну!


Вічна пам'ять і слава загиблим Героям!

Більше фото - у фотогалереї

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: