Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

05 червня РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» та ТОВ «Грундфос Україна» відкрили в місті Рівному СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР



8 Червня 2015 року

  05 червня РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» та ТОВ «Грундфос Україна»  відкрили в місті Рівному Сервісний Центр
  Метою відкриття сервісного центру є надання користувачам насосного обладнання  повного спектру обслуговування життєвого циклу насосів. Сервісний центр буде забезпечувати встановлення, гарантійне  обслуговування насосів Grundfos та ремонт насосів, як Grundfos так і інших виробників. На сервісному центрі буде сформовано регіональний склад запасних частин та витратних матеріалів  до насосів компанії Grundfos. Також одним із завдань відкриття центру було навчання персоналу в технічних центрах компанії Grundfos для якнайшвидшого діагностування проблем та ремонту обладнання.
  Майстерня по ремонту насосного обладнання  «Рівнеоблводоканал» сертифікована  ТОВ «Грундфос Україна» як сервісний центр. Повністю забезпечена кадрами, серед яких: начальник майстерні, інженер, два електромонтери з випробувань та вимірюваньта слюсар-ремонтник. Повністю укомплектована необхідними інструментами та обладнанням для проведення високоякісного ремонту. За майстернею закріплена одна одиниця техніки.
  Ініціатор створення сервісного центру директор підприємства «Рівнеоблводоканал» Андрій Карауш розповів: «Подібний приклад співробітництва водоканалу та фірми виробника насосного обладнання світового рівня в Україні – унікальний та реалізований вперше. У функціонуванні такого сервісного центру позитивним вважаю те, що працівники, які обслуговують насосне обладнання  отримали та будуть отримувати знання, проходитимуть підвищення кваліфікації за міжнародними стандартами компанії Grundfos. Ми зможемо залучати для нашої господарської діяльності сучасне енергоефективне насосне обладнання та технології цієї компанії».
На відкритті були присутні представники ТОВ «Грундфос Україна» Олександр Гамоля, Тарас Косик, Андрій Занкевич, радник  голови Рівненської облдержадміністрації, ініціатор проведення міжнародної виставки «С.Е.Т. -2015: Сучасність. Енергозбереження. Технології» - Олексій Муляренко, депутати обласної ради  Роман Іванісов  та Богдан Файфура, голова Рокитнівської райдержадміністрації Микола Кушнір, заступник директора департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації Валерій Гуз, працівники підприємства та директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрій Карауш.
  Сервісний центр розрахований на обслуговування не лише підприємства РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», а й широкого кола споживачів, які вже мають або планують придбати насосне обладнання компанії Grundfos. Центр працює з ПН – ПТ з 08:00 до 17:00 за адресою: м. Рівне, вул. С.Бандери, 2, тел.(0362) 43-35-04.

Фото

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: