Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Володимир Хомко на добу перекрив рух транспорту по вулиці, що веде до речового ринку



21 Березня 2019 року

 Розпорядження міського голови Рівного про перекриття руху по вулиці 24 серпня діятиме добу, починаючи з 16 години цього дня. За цей час, за дорученням управління житлово-комунального господарства міста, спеціалісти «Рівнеоблводоканалу» спільно з працівниками міського шляхово-експлуатаційного управління обстежать частину дороги поблизу школи №2, де просів асфальт. Після цього дорожники мають провести ремонт проїжджої частини вулиці. Ділянку, де триватимуть роботи, вже сьогодні ввечері обгородять відповідними дорожніми знаками.

— На тій ділянці, де просів асфальт, знаходиться стик наших каналізаційних мереж і водопровідної труби, що перебуває на балансі школи, — пояснює начальник служби каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканалу» Андрій Чегодаєв. — Просідання асфальту може бути наслідком двох причин – негерметичність інженерних мереж, і як результат підмивання або – нещільність самого ґрунту. Прилад, який допомагає віднайти витоки в мережі, нічого не показав. Тому було прийнято рішення зняти асфальт і у такий спосіб провести огляд каналізаційних та водопровідних труб. У разі виявлення витоків, ми проведемо необхідні ремонтні роботи. Якщо ж пошкоджень немає, то досиплемо  туди додатково ґрунт і підготуємо ділянку до асфальтування.

До слова, проблема із просіданням асфальту саме на цій ділянці не нова. Минулого року працівники «Рівнеоблводоканалу» вже проводили там огляд інженерних мереж. Тоді теж довелося знімати асфальтне покриття. Втім, жодних витоків виявлено не було. Тому розрите місце засипали, защебенили, а міське ШЕУ заасфальтувало.

Не виключено, що повторне руйнування частини проїжджої частини вулиці і цього разу ніяк не пов’язане із інженерними мережами. А відбувається через недостатню ущільненість ґрунту і високу транспортну завантаженість вулиці. У тому числі і великогабаритними транспортом. Адже тільки по 24 серпня можна дістатися до міського суду, торгового центру «Злата Плаза», стадіону «Авангард», а головне – до речового ринку. Однак точно визначити причину можна лише після того, як спеціалісти знімуть асфальт і оглянуть водопровідні та каналізаційні комунікації.

Варто зазначити, що з огляду на стратегічне значення цієї вулиці для багатьох рівнян, міська влада прийняла рішення на період ремонтних робіт тимчасово відкрити для проїзду ділянку вулиці Драгоманова, що поблизу краєзнавчого музею.

Нагадаємо, що від 20 березня, частина вулиці Некрасова, що неподалік поліклініки №2, перекрита для проїзду транспорту. Спеціалісти «Рівнеоблводоканалу» зняли там асфальтне покриття, яке почало просідати, залишивши лише прохід для пішоходів. Роботи обіцяють завершити до кінця тижня. 

 

 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: