Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

З новими можливостями та спрощеним функціоналом. На сайті «Рівнеоблводоканалу» запрацював оновлений кабінет



17 Березня 2020 року

Від учора на сайті «Рівнеоблводоканалу» запустили нову версію «особистого кабінету» споживача. У ній, окрім модернізованого інтерфейсу, усунули всі технічні неточності, на які були нарікання в рівнян. Також додали нові функції, що значно спростять співпрацю з обласним водопостачальним підприємство не лише фізичним, а й юридичним особам-абонентам. 

— У міру наших можливостей, але постійно працюємо над тим, щоб зробити роботу нашого підприємства більш якісною, а співпрацю зі споживачами - більш легкою і доступною,- говорить директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш (на фото).Саме тому в оновленій версії «особистого кабінету» врахували усі побажання наших споживачів. Тож тепер нарікань на його роботу не виникатиме.

    За словами пана Карауша, окрім того, що «особистий кабінет»  став більш зрозумілим і простим у використанні, в ньому з’явився ряд нових функцій, яких раніше не було. Зокрема, тепер кожен споживач може додавати не один, а одразу декілька особових рахунків. Це зручно для тих споживачів, які мають кілька квартир або оплачують комунальні послуги за своїх рідних. Також з’явилася можливість, яка досі була недоступною, - завантажити квитанцію за попередній місяць і здійснити оплату через партнерів обласного водопостачального підприємства (ПриватБанк та платіжні системи Portmone і Pаy24).

Також ми додали до «особистого кабінету споживача» статистику. Тепер кожен наш клієнт може побачити на діаграмі динаміку використання холодної води та водовідведення в той чи інший місяць. Це дуже зручно для розрахунку власних витрат, - додає Андрій Карауш.

До слова, після оновлення сайту «Рівнеоблводоканалу» із полегшенням зітхнуть і споживачі-юридичні особи та підприємці. Для них тепер теж з’явилася можливість відкрити «особистий кабінет». Тож їм більше не доведеться щомісяця носити на підприємство звіти про використану воду, аби отримати рахунок, як це було раніше. Тепер достатньо он-лайн завантажити показники свого лічильника з 15 по 22 число кожного місяця і вони автоматично будуть опрацьовані менеджером відділу збуту.

Єдиною незручністю після оновлення є те, що інформація зі старих «особистих кабінетів» не була автоматично перенесена, оскільки паролі кожного зі споживачів були закодовані. Тому тепер у будь-якому випадку доведеться відкривати «особистий кабінет» знову. Якщо ж у когось виникнуть будь-які питання, чи то з приводу відкриття нового особистого кабінету, чи з приводу нарахувань, то їх тепер можна адресувати в електронній формі фахівцям «Рівнеоблводоканалу» у розділі «підтримка». 

 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: