Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

З нагоди Дня комунальника понад півсотні працівників «Рівнеоблводоканалу» отримали грамоти, подяки та почесні звання



22 Березня 2021 року

Традиційно, у третю неділю березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Тож із цієї нагоди в актовій залі «Рівнеоблводоканалу» відбулися урочистості. Кращі працівники отримали грамоти та подяки від влади та адміністрації підприємства.

Привітав колектив «Рівнеоблводоканалу» перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк.

— Ми пишаємося тим, що ваш колектив під керівництвом Андрія Карауша професійно виконує свої обов’язки, за що кожному з вас низький уклін і шана, — зауважив Сергій Свисталюк.  

Привітала  працівників підприємства з професійним святом і  заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Людмила Шатковська, яка свого часу займала посаду заступника директора з комерційної діяльності «Рівнеоблводоканалу», а нині працює і курує комунальну галузь Рівненщини.

 

— Для мене це дійсно рідний колектив, бо майже вісім років тому я прийшла сюди працювати. Приємно бачити багато знайомих облич і я можу сказати, що «Рівнеоблводоканал» дав мені поштовх для роботи у комунальній сфері. Хочу наголосити, що підприємство «Рівнеоблводоканал» працює як злагоджений механізм. І велика заслуга в цьому керівника. Але такого результату не було б без вас – дружнього та професійного колективу.

 

З вітальним словом звернувся і директор підприємства Андрій Карауш, який наголосив, що усі працівники прийшли працювати на це підприємство за покликом серця:

 

— Насправді всі розуміють, що у нас тут далеко не легкі  умови праці. Але попри все ми працюємо щодня і у вихідні, аби наші споживачі мали чисту питну воду. Незважаючи на пандемію коронавірусу, минулий рік, мабуть, був одним із найуспішніших. Нам завдяки підтримці Рівненської обласної ради та Рівненської обласної державної адміністрації вдалося частково оновити техніку. Приємно, що з нас беруть приклад, приїжджають переймати досвід з інших областей. Але незважаючи на це, нам ще є куди рухатися та розвиватися.

 

Окрім вітальних слів, які звучали на адресу працівників підприємства, 27 його найкращих працівників отримали почесні грамоти з нагоди професійного свята, а 37  — звання «Ветеран праці».

Більше фото в галереї.

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: