Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

«Дитячий поплавок 2021»



31 Травня 2021 року

У неділю, 30 травня, до   Міжнародного дня захисту дітей,   у «Рівнеоблводоканалі» відбувся традиційний фестиваль з рибної ловлі поплавцевою вудкою серед юних рибалок – дітей працівників підприємства «Дитячий поплавок».

Змагання організували товариство рибалок «Рівнеоблводоканалу» та первинна профспілкова організація підприємства. Усі активно готувалися до змагань, готували прикорм для риби і хотіли стати переможцями, оскільки через пандемію COVID - 19 минулого року провести щорічне змагання не вдалося.

Погода не завадила взяти участь у змаганні, дощ додав запалу та відчуття справжньої рибалки в екстремальних погодніх умовах.

Серед учасників були діти, які й раніше брали участь у риболовних змаганнях та новачки, хто чи не вперше взяв вудочку в руки.  Понад 20  дітлахів змагалися за звання кращого рибалки.

Перед початком організатори провели жеребкування секторів серед учасників змагань, члени журі у кожного рибалки зважували кількість наловленої  риби для визначення переможців.

 

В цьому році перможцями стали: семирічна Маньковська Анна, яка разом з батьком Василем наловила риби загальною вагою 8,900 кг та виграла вудку, золоту медаль, грамоту та статуетку «Рибка».

Друге місце здобула Софійка Михалюк (12 років), яка разом з татом Володимиром витягли риби загальною вагою 5,600 кг , за що й отримала приз – риболовну котушку, срібну медаль та грамоту.

Третє місце посів Артем Форманюк (13 років), який рибалив разом з батьком Ігорем та витягнув риби вагою 4,300 кг та отримав чудовий подарунок – ящик риболова, бронзову медаль та грамоту.

Оскільки це була спортивна рибалка, то всю виловлену рибу випустили в озеро, залишивши кожному учаснику змагань по 1 рибині.

І попри те, що постійно йшов дощ та було прохолодно, учасники змагань лишились задоволеними.  Усі дітлахи отримали подарунки – по два пакети професійної прикормки, сік, тістечка «Барні» та банани.

Сподіваємося, що приємні спогади про чудово проведений час із рідними людьми надовго запам’ятається малечі.

    Міжнародний День захисту дітей. В цей день кожен повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для своєї дитини свято. Це свято потрібне, щоби люди звернули увагу, подивилися, що поруч є діти з їхніми проблемами і потребами. Ми робимо свято, щоби потішити і послухати дітей та інколи в них повчитися. Закликаємо усіх зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України, — підсумувала голова первинної профспілкової організації РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканалу» Воронцова Тамара Миколаївна

Більше фото - в галереї

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: