Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

За крок до нових очисних споруд



18 Лютого 2022 року

Сьогодні, 18 лютого, у РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» відбулася робоча зустріч фахівців підприємства з представниками «Egis Ukrainе» та Міністерства розвитку громад та територій України.

«Egis Ukrainе» представляли Ульян Білоткач - ключовий експерт з водопостачання, Бенуа Плейж — керівник групи консультантів, які надають технічну допомогу в реалізації проєкту щодо будівництва нових очисних споруд у Рівному,  Ігор Воробей  - представник  ГУПП при Міністерстві розвитку громад та територій України.

Метою зустрічі була підготовка  графіку  на проведення тендерів для проєкту «Комплексна модернізація систем централізованого водопостачання та водовідведення міст Рівненської області в межах балансової належності РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал». 

Цей проєкт розроблено у рамках «Програми розвитку муніципальної інфраструктури України» спільно із Міністерством розвитку громад та територій України та Міністерством фінансів України. Він передбачає залучення кредиту в сумі 26,5 млн. євро від Європейського інвестиційного банку, відсоткова ставка складає всього 3% з пільговим періодом на вісім років. За цей час мають бути побудовані та введені в експлуатацію нові очисні споруди. 

Детальну інформацію про цей проєкт можна дізнатися на нашому сайті та у соціальних мережах.  Відповідний проєкт фінансується Європейським інвестиційним банком та реалізується спільно з Міністерством розвитку громад та територій України в рамках «Програми розвитку муніципальної інфраструктури України».

Резюмуючи представники «Egis Ukrainе» та Міністерства розвитку громад та територій України погодили графік проведення тендерів для проєкту та  зауважили, що зустріч була інформативною, а нововведення, які впроваджує директор підприємства Андрій Карауш важливі, а також запевнили, що будуть підтримувати та допомагати Рівнеоблводоканалу втілити у житті проєкт будівництва  нових очисних споруд.

Директор Рівнеоблводоканалу Андрій Карауш наголосив, що  реалізація проєкту — це надважливе завдання для мешканців міста та області. В результаті зустрічі ми стали ще на крок ближче до Європейських стандартів у сфері водопостачання і водовідведення. 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: