Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Поєднати непоєднуване: з чоловічого колективу - до в’язаних іграшкок та капелюшків



6 Липня 2022 року

Продовжуємо знайомити вас із нашими працівниками та їх цікавими захопленнями. Сьогодні розкажемо про Вікторію Орещук, без якої було б важко уявити транспортний напрямок роботи «Рівнеоблводоканалу».

Після університету (НУВГП), де отримала спеціальність інженера-будівельника мереж водопостачання та каналізації, Вікторія почала свій трудовий шлях на підприємстві «Київводоканал», де працювала інженером виробничо-технічного відділу.

Наприкінці 90-х вона повернулася до Рівного і влаштувалася на обласному водопостачальному підприємстві. Спочатку майстром внутрішньобудинкових мереж, потім інспектором водної інспекції, згодом диспетчером аварійно- диспетчерської служби. 

А останні 15 років вона працює провідним інженером транспортного відділу м. Рівне служби головного механіка «Рівнеоблводоканалу».

Минулого року Вікторія Орещук стала ветераном нашого підприємства. 

Незважаючи на те, що їй доводиться щодня працювати у чоловічому колективі, захоплення у неї залишилися суто жіночі. 

Ще зі школи на уроках праці маленька Вікторія полюбила вишивати та в’язати. Спочатку в’язала собі, потім своїм дітям. А згодом почала виготовляти вироби на замовлення друзів та колег. Деякі навіть виставляла на продаж під час різних тематичних ярмарок, в яких почала брати участь з 2015 року. 

Її роботи можна було побачити та придбати і на «Святі вулиці Поштової», і на «Музейних гостинах», і на фестивалях «Бульба фест», «Рівненські пироги», «Золотіївські ряди» та на ярмарках до дня нашого міста.

З часом географія її клієнтів почала розширюватися і сягнула далеко за межі нашої країни. 

Її капелюшки замовляли на подарунок в Польщу, Словенію, Німеччину і навіть за океан, у сонячну Флориду.

Найдорожчим виробом Вікторії, який вона продала за 5000 гривень, стала 9-метрова біла скатертина в’язана вручну гачком. Тепер вона прикрашає стіл однієї з польських родин. 

Окрім рукоділля, Вікторія вирощує кактуси та сукуленти.

Має цілу колекцію цих екзотичних рослин. Каже, що на цьому особливо не заробиш, бо виручені від продажу гроші вона одразу витрачає на поповнення колекції. Тому це заняття у неї більше для душі.  

Підписуйтесь на нашу сторінку у  Facebook та наш телеграм-канал, щоб оперативно отримувати важливі новини підприємства.  

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: