Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Навіть в умовах воєнного стану можливий розвиток: делегація Рівнеоблводоканалу переймала досвід своїх колег з Луцька



2 Серпня 2022 року

Війна – не кращий час для оновлення матеріально-технічної бази підприємств. Особливо тих, що відносяться до комунальної сфери і завжди відчували брак коштів на ці потреби. Однак, як показує досвід наших колег із сусідніх областей, навіть у таких непростих економічних умовах це цілком реально.

Наприкінці минулого тижня головний інженер «Рівнеоблводоканалу» Андрій Грухаль та заступник головного інженера, начальник служби очисних споруд каналізації Олексій Кравченко відвідали практичний семінар «Доступні фінансові інструменти для глибокої модернізації об’єктів ВКГ» і на прикладі КП «Луцькводоканал» дізналися, як у нинішніх економічних реаліях можна придбати необхідне для якісної роботи підприємства обладнання.

Головною темою семінару став запуск в роботу нового мобільного цеху зневоднення осаду вартістю 14,5 мільйона гривень, який підприємство придбало в лізинг.

За словами директора «Луцькводоканалу» Віктора Гуменюка, така установка дозволяє не лише осушувати мул, а й вирішує ряд екологічних проблем громади.

— Ця установка відділяє воду та видає відразу суху фракцію мулу, яку можна вивозити за межі очисних споруд та використовувати на різні потреби, в тому числі й як добриво. Завдяки такій установці з процесу роботи очисних споруд ми виключаємо мулові карти. А вони на сьогодні є основним джерелом неприємних запахів, які утворюються внаслідок роботи очисних споруд, – зазначив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Також учасники практичного семінару мали змогу відвідати очисні споруди та побачити цю установку в роботі. 

Підписуйтесь на нашу сторінку у  Facebook та наш телеграм-канал, щоб оперативно отримувати важливі новини підприємства. 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: