Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Днями в рамках проекту «Співпраця муніципалітетів Рівного та Любліна як один із елементів розвитку прикордонної території» відбулася зустріч польської делегації з представниками ЖКГ Рівного.



16 Червня 2014 року

   Ознайомчий візит зарубіжних гостей організували в  рівненському Центрі сприяння бізнесу.(фото) З чисельною польською делегацією прибули  предствники ТзОВ «Міське підприємство водопостачання і каналізації» Анджей Печо, начальник станції очистки стічних вод (фото) та Анджей Козак, начальник з питань експлуатації. На зустріч із зарубіжними гостями був запрошений  директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал»  Андрій Карауш. На початку розмови директор познайомив гостей із історією підприємства, його діяльністю в нинішніх умовах, структурою. Поляки жваво цікавилися, як на водоканалі використовується електроенергія, якими є  тарифи на послуги тощо. Програма була насиченою. Делегація відвідала водозабірний майданчик №3 «Новий Двір»(фото), насосну станцію №2 майданчика , навчально-тренувальний майданчик (фото), клас охорони праці (фото), станцію знезалізнення води (фото), дозаторну гіпохлориту натрію марки А. Було продемонстровано функціонування цього майданчика в комплексі з усіма підрозділами.  Далі гостям продемонстрували роботу очисних споруд м. Рівне, головну насосну каналізаційну станцію, що на вул. Будівельників у Рівному, та роботу лабораторії з хімічного аналізу стічних вод (фото).

Поляки коментували побачене й почуте, як свою історію, зауважуючи, що і їхній шлях до європейських стандартів проходив через повну модернізацію, підвищення тарифів, економічні та структурні реформи. А, як прогнозує  Андрій Карауш, на прикладі зарубіжного підприємства для рівненського водоканалу цей шлях може тривати 10-15 років. Цікаво, що нинішній тариф на воду в Любліні складає 8 злотих,  це майже 24 українських гривні.
Насамкінець  поляки запросили водоканальників до себе на підприємство, аби наочно продемонструвати позитивні зміни, яких зазнав Люблінський водоканал після вступу Польші до ЄС.
                                                                                                                                          Інформаційний відділ

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: