Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Мешканцям та Всім кого зацікавила ситуація по вул.Дачній!



3 Квітня 2015 року

   Рівнеоблводоканал з приводу приєднання споживачів до каналізаційної мережі по вулицях  Дачній, Свєшнікова, Трипільській, Приозерній в м.Рівному  повідомляє наступне. Рівневодоканал є експлуатуючою організацією, ніякого відношення до будівництва даного об’єкту та до визначення власності на нього повноважень не має.  Даний об’єкт будувався за рахунок природоохоронного фонду міського бюджету на умовах співфінансування  з мешканцями даних вулиць. Замовником будівництва виступало Управління капітального  будівництва Міськвиконкому Рівненської міської ради. Даний об'єкт будувала організація "Спецсантехбуд".  Станом на сьогодні будівельні роботи каналізаційної мережі та каналізаційно – насосної станції виконані в повному обсязі та обладнання випробуване, в цілому готове до експлуатації, наразі підрядник усуває деякі зауваження, що були виявлені при пусконалагоджувальних роботах.

   На сесії Рівненської міської ради було прийнято рішення №4984 від 26 лютого 2015 року   «Про надання згоди на передачу і спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області новозбудованих зовнішніх каналізаційних інженерних мереж у м. Рівному» з наступною передачею на баланс підприємства РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал». Таким чином, дане питання буде винесено на найближчу сесію Рівненської обласної ради. Лише тоді Рівнеоблводоканал матиме законні підстави для приєднання мешканців цих вулиць до новозбудованої  каналізаційної мережі та взяття іх на облік.

  Депутату Рівнеради п. А. Чугуєвцю перш ніж робити подібні заяви, рекомендуємо спершу ознайомитись з законодавством і якщо все ж виникнуть запитання звертатись на Рівнеоблводоканал для зясування всіх обставин справи  перед їх висвітленням в ЗМІ.

   Тож, Рівнеоблводоканал закликає всіх не маніпулювати даними, не зловживати громадською думкою та не перекручувати факти. У випадку виникнення питань щодо будівництва та експлуатації об’єктів водопостачання та водовідведення просимо звертатися на Рівнеоблводоканал. 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: