Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

На базі підприємства відбувся семінар компанії "ГРУНДФОС УКРАЇНА"



22 Жовтня 2015 року

   22 жовтня на базі РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» відбувся семінар компанії "ГРУНДФОС УКРАЇНА" на тему: «Насосне обладнання Грундфос для систем Водопостачання і Каналізації».

   Своїм досвідом та навичками ділились представники ТОВ "ГРУНДФОС УКРАЇНА" Сергій Лобур (керівник проектних продажів), Андрій Мінаєв (менеджер проектів), Олексій Андріященко (менеджер проектів відділу водопостачання та водовідведення), Віра Горпинюк (менеджер проектів), Тарас Косик (менеджер з продажу в Західному регіоні).

   На заході були присутні працівники «Рівнеоблводоканалу», представники ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж» та ПП «МБЛ Компані».

   Компанія "ГРУНДФОС УКРАЇНА" являється дочірнім підприємством Групи ГРУНДФОС. Група ГРУНДФОС працює на ринку насосів вже більше 60 років, представлена більш ніж 80 компаніями в більш ніж 55 країнах.

   Компанія "ГРУНДФОС УКРАЇНА" була заснована в 2004 році. В структурі компанії - центральний офіс у місті Києві та регіональні офіси в містах Львів, Харків, також наші представники працюють у Дніпропетровську, Донецьку та Одесі. Компанія реалізовує обладнання через розгалужену Дилерську мережу по всій Україні. Обслуговування обладнання забезпечується  через мережу Сервісних Центрів, представлених в усіх крупних регіонах країни.

   До слова, влітку цього року компанія "ГРУНДФОС УКРАЇНА" разом з РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» відкрила в м. Рівному Сервісний Центр, який забезпечує встановлення, гарантійне обслуговування насосів Grundfos та їх ремонт.

   Директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрій Карауш ділиться враженнями від семінару: « Сьогодні працівники нашого та інших підприємств мали унікальну можливість відвідати семінар, який провели представники компанії "ГРУНДФОС УКРАЇНА". Ініціювання проведення цього заходу дозволило учасникам отримати якісні теоретичні знання, підвищити професійний рівень, ознайомитися з останніми досягненнями компанії, новітніми технологіями та отримати індивідуальні консультації.»

фото

Сектор зовнішніх зв’язків

 

 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: