Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

На Рівнеоблводоканалі відновлюють співпрацю з науковцями



7 Листопада 2014 року

   6 листопада  на підприємстві відбулася зустріч водоканалівців та науковців – представників Національного університету водного господарства та природокористування. Співпраця  між Рівнеоблводоканалом на університетом дозволяє обом сторонам глибше вивчати проблемні питання та знаходити шляхи їх ефективного вирішення. Нинішня  розмова була зосереджена на ключових питаннях з очищення стічних вод, зберіганні й утилізації осадів.

   На круглому столі  були присутні директор водоканалу Андрій Карауш, його  заступники , головний інженер, начальники служб, провідні спеціалісти з енергетики, метрології та інших відділів підприємства, а зі сторони НУВГП - Віктор Філіпчук, доктор технічних наук, професор, завідуючий кафедрою охорони праці та безпеки життєдіяльності,  Валерій Орлов, доктор технічних наук, завідуючий кафедрою водопостачання та бурової справи, Володимир Древецький,  доктор технічних наук, професор, віце-президент Інженерної академії України, завідувач кафедри автоматизації, електротехнічних та комп'ютерно-інтегрованих технологій, Олександр Ткачук, доктор технічних наук професор кафедри міського будівництва і господарства, академік Академії будівництва України та Міжнародної академії наук екології та безпеки життєдіяльності.

    Позицію директора водоканалу щодо реконструкції та модернізації систем водопостачання та водовідведення, автоматизації роботи насосних станцій повністю розділили присутні. Обома сторонами заплановано розробити стартовий проект пропозицій щодо обговорюваних питань, погодження та прийняття якого дозволить приступити до проведення відповідних міроприємств, а також було вирішено створити робочу групу для подальшої роботи.

Інформаційний відділ

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: