Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Об'єктові протипожежні тренування персоналу РОВКП ВКГ "Рівнеоблводоканал"



29 Травня 2015 року

   Сьогодні на території РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» (майданчик Новий двір) відбулися об’єктові протипожежні тренування  персоналу підприємства. З метою консультаційно-методичного супроводу підготовки та проведення тренування було залучено для взаємодії Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області. Навчання проводились з метою якісного виконання вимог нормативно-правових актів щодо організації дій з реагування на загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, соціального та природного характеру, захисту працівників РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» від їх наслідків. Тематикою тренування обрали – порушення з причин пожежі роботи підприємства в цілому та структурних підрозділів, збір та приведення у готовність до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал».

   Оскільки підприємство є об’єктом з масовим перебуванням людей, захід проводили як тренування з евакуації з елементами пожежогасіння.

   Перед тренуванням працівники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області провели інструктаж з заходів безпеки на тренуванні з метою попередження помилкових дій будь-якого учасника, які можуть призвести до нещасного випадку, аварії, пошкодження обладнання або порушення технологічного процесу, встановленні засоби імітації, знаки та відбулась підготовка наявних засобів пожежогасіння.

  Тренування проходили в три етапи. Працівники підприємства тренувались застосовувати первинні засоби пожежогасіння, надавати першу медичну допомогу, взаємодіяти з пожежно-рятувальними підрозділами та підрозділами екстреної медичної допомоги.

   По завершенню тренувань присутні обговорили захід, поділились враженнями, здобутим досвідом та підбили підсумки.

   Адміністрація підприємства вважає подібні заходи вкрай важливими та дякує Начальнику циклу практичної підготовки Скоморовській А.С. та Майстрам виробничого навчання Мамчур О.О. та Сац В.М Навчально-методичному центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області за співпрацю.

фото

Сектор зовнішніх зв’язків 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: