Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Оприлюднення проекту рішення Рівненської обласної ради «Про затвердження нормативів (норм) споживання води для споживачів РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал»



6 Квітня 2012 року

   Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Рівненської обласної ради «Про затвердження нормативів (норм) споживання води для споживачів РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», розроблений Рівненським обласним виробничим комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал».
   Проект рішення спрямований на затвердження в установленому законом порядку нормативів (норм) споживання води та урегулювання відносин між РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» та фізичними і юридичними особами, фізичними особами-підприємцями (далі за текстом – споживачі), які отримують або мають намір отримувати послуги з централізованого водопостачання та не мають засобів обліку води.
Державним підприємством «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України надано висновок науково-технічного аудиту (експертизи) щодо відповідності розрахунку нормативів споживання води вимогам «Методики визначення нормативів питного водопостачання населення», затвердженої наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 27.09.2005 №148.
   Проект рішення забезпечить виконання вимог чинного законодавства щодо установлення необхідних обсягів постачання питної води для споживачів, які не мають засобів обліку води, планування господарської діяльності комунального підприємства, забезпечення його стабільної роботи, врегулювання відносин, що виникатимуть між надавачем відповідних послуг та споживачами.
   З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися в Рівненському обласному виробничому комунальному підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» (м. Рівне, вул. С.Бандери, 2) або тут.

   Зауваження та пропозиції в письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення на адресу розробника: 33028, м. Рівне, вул. С. Бандери, 2.

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: