Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Подяки ДПА в області кращим суб‘єктам господарювання Рівненщини.



25 Грудня 2009 року

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят, відбулася зустріч голови ДПА в області Віктора Башука, керівних працівників та трудового колективу податкової служби області, представників громадських організацій, приватних підприємців та керівників окремих підприємств Рівненщини.
Голова ДПА в області коротко інформував присутніх про деякі підсумки роботи податківців Рівненщини. Зокрема, вже станом на 25 грудня виконані річні завдання з надходження до місцевих бюджетів. Податківці докладають усіх зусиль для виконання поставлених завдань з надходжень до Державного бюджету.
«Хочу сказати, що це не лише наші успіхи. Насамперед, це заслуга платників податків, представників великого і малого бізнесу. Адже рівень добровільної сплати податків в нашій області становить майже 95%. Тому, дякуємо всім платникам податків: і фізичним, і юридичним особам за сумлінність у сплаті податків. Завдання, що стоять перед податківцями – допомагати суб‘єктам господарювання розвивати підприємницьку діяльність, створювати нові робочі місця і таким чином нарощувати сплату в бюджет. Ми йдемо назустріч сумлінним платникам податків, в межах дозволених законодавством заходів, сприяючи їх фінансовому оздоровленню та зміцненню, а відтак – збільшенню відрахувань до бюджетів усіх рівнів»,- зазначив Віктор Башук.
Формування вітчизняної системи бізнесу все більше підпорядковується загальним правилам податкової культури. Свідчення тому – зростання добровільної сплати податків, перехід на більш цивілізовані засади відносин господарюючих суб‘єктів як між собою, так і з державою та контролюючими органами.
За високий рівень податкової культури, сумлінне виконання податкових зобов‘язань, вагомий внесок в справу утвердження державності України і поліпшення добробуту громадян, Голова ДПА в області відзначив подяками керівників ТОВ «Волинь-Шифер» Здолбунівського району Ярослава Вакулу, ТОВ «ККНК» «Технобуд», Сарненського району Олександра Скрипника, ТОВ «Укрбудреммонтаж інжиніринг» Віктора Марчука, РОВКП «Рівнеоблводоканал» Вадима Сторожука та приватних підприємців Олега Денисюка з м.Дубно, Олександра Бойчука з м.Рівне, Володимира Довгалюка з м.Костопіль, Едуарда Павлюка з Рівненського району.
Вручаючи Подяки, Віктор Башук наголосив, що лише за підтримки платників та ефективної роботи податківців є можливість збільшити рівень добровільної сплати податків в області та головне – реально покращити добробут громадян.
На закінчення зустрічі, Голова ДПА в області привітав усіх присутніх з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим, від усього серця побажав міцного здоров‘я, успіхів в роботі, благополуччя і нових здобутків.



{img:l:pda1.jpg}

{img:l:pda.jpg}
Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: