Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Працівники «Рівнеоблводоканалу» взяли участь у «Забігу у вишиванках»



25 Серпня 2017 року

Працівники «Рівнеоблводоканалу» разом не лише працюють, а й активно відпочивають. У День Незалежності дружньою командою співробітники підприємства вже вдруге взяли участь у патріотичному забігу у вишиванках RIVNE PATRIOTIC RUN 2017. Цьогоріч разом із іншими учасниками забігу пробігли дистанцію 1,1 км.

RIVNE PATRIOTIC RUN 2017 — це  частина всеукраїнської бігової ініціативи «Забіг у вишиванках». Рівненські учасники цьогорічного спортивного свята не лише популяризують спорт, а ще й допомагають зібрати необхідні кошти на лікування для 11-річного Іллі Герaсимюка. Діaгнози: мікроцифaлія та eпілептичний синдpом. Дитина  хворіє з народження. Рідні Іллі  збирають гроші, адже потрібно близько 10 тис євро, на лікування у клініці в Барселоні.

Працівники підприємства із задоволенням  беруть участь у  спортивному святі. Найбільша кількість учасників команди «Рівнеоблводоканал» — це футбольна команда підприємства.

Начальник відділу служби головного енергетика РОВКП ВКГ  «Рівнеоблводоканалу» Юрій Кузнєцов прийшов на свято разом з синами Олександром та Максимом:
— Це — нестандартне святкування Дня Незалежності. Це чудово, коли люди збираються разом, щоб активно провести час, — розповідає Юрій.

На спортивне свято економіст планово-економічного відділу РОВКП ВКГ  «Рівнеоблводоканалу» Оксана Дмитрієва завітала разом із чоловіком Андрієм та донькою Веронікою.
— Ми — за здоровий спосіб життя. Любимо усією сім’єю проводити дозвілля з користю. Тому, одразу, як дізналися про патріотичний забіг, вирішили взяти участь. Відтак, чудово разом провели час і з рідними, і з колективом.

Проводити активно і корисно вільний час з 11-річною донькою Кірою  до душі й інженеру 1-ї категорії ГІС «Рівне» диспетчерської служби РОВКП ВКГ  «Рівнеоблводоканалу» Тетяні Іванюк.


— У День Незалежності минулого року ми з донькою також долучилися до забігу у вишиванках. Тому, цього річ, коли дізналися про цей захід, не задумуючись вирішили — знову будемо бігти. Ми любимо цікаво проводити свій вільний час.

Загалом, понад 500 рівнян та гостей міста взяли участь у патріотичному забігу  у вишиванках. Кожен учасник спортивного свята на згадку отримав пам’ятну медаль.

 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: