Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» долучилось до організації проведення всеукраїнського семінару з цивільного захисту



26 Листопада 2015 року

   На виконання Плану основних заходів цивільного захисту на 2015 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 травня 2015 р.№ 476-р, 25-26 листопада у м. Рівному відбувся загальноукраїнський семінар-практикум з керівниками територіальних курсів, навчально-консультативних пунктів  навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності всіх областей України.

   Семінар включав в себе теоретичну частину, яка відбувалась в актовій залі РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» та конференц-залі готелю «Мир», і практичні заняття, навчальні місця яких розташовувались на трьох суб’єктах господарювання: РОВКП ВКГ „Рівнеоблводоканал”, ПАТ „Поліссяхліб” та ЖКП „Галицьке”.

   У ході пленарної частини зборі було заслухано й обговорено ряд доповідей та проблемні питання щодо організації роботи територіальних курсів, навчально-консультативних пунктів навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, порядок підготовки керівного складу і учасників спеціальних об’єктових навчань у підготовчий період та під час їх проведення. Також учасники зборів обмінялися досвідом у сфері навчання і підготовки керівного складу та населення у сфері цивільного захисту.

Для проведення практичної частини учасників семінару було розподілено на 3 навчальні групи. На базі РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» (водозабірна насосна станція «Новий двір») проводилось комплексне об’єктове навчання з питань цивільного захисту на тему: « Дії органів управління та сил цивільного захисту підприємства щодо ліквідації загрозі виникнення надзвичайної ситуації об’єктового характеру», основною метою якого була перевірка реальності заходів Плану реагування органів управління, сил і структурних підрозділів в режимі надзвичайних ситуацій та відпрацювання алгоритму дій та досягнення злагодженості в роботі керівного складу цивільного захисту та працівників формувань цивільного захисту, робітників та службовців внаслідок загрози виникнення надзвичайної ситуації.

   Завдяки цьому учасники мали можливість не тільки обмінятись досвідом та набути максимальних  теоретичних знань, а й здобути практичні навички при виникненні ситуацій, які загрожують безпеці життєдіяльності.

Фото

Сектор зовнішніх зв’язків 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: