Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Студенти-водники на водоканалі . Сьогодні на підприємство з ознайомчою метою прибули студенти – практиканти навчально-наукового інституту Автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки НУВГП



17 Червня 2014 року

   Сьогодні на підприємство з ознайомчою метою прибули студенти – практиканти навчально-наукового інституту Автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки НУВГП (фото). Вони мали змогу ознайомитися  з технічними засобами виробництва, контрольно-вимірювальними приладами, методами лабораторних досліджень. Нинішні І та ІІ-курсники,в майбутньому інженери автоматизованого управління технологічними процесами та інженери-електрики разом із своїми викладачами Юрієм Підгайним, Світланою Матус та Богданом Тарасом відвідали насосну станцію «Новий Двір» (фото), що у Рівному.

   За яким принципом працює станція знезалізнення води. студентам розповів Олександр Чабан, начальник відділу обслуговування геоінформаційної системи «Рівне» підприємства (фото)  .

  Олександр Кондратюк, майстер служби головного енергетика водоканалу, показав присутнім електротехнічну лабораторію (фото), прокоментував її складові та принцип роботи. До практичного коментарю водоканалівців нерідко долучався і викладач Юрій Підгайний із теоретичним обґрунтуванням побаченого (фото).  

   Завдання, призначення та дію лабораторії з пошуку витоків на мережах детально прокоментував студентам  Сергій Чабан, начальник відділу телемеханіки та телескопії рівнеоблводоканалу (фото ). На прикладі обладнання, виставленого на навчальному майданчику, було продемонстровано, як під час аварій на трубопроводі можливо віднайти місце і встановити причину поривів (фото).
Практиканти «мотали на вус» почуте та побачене, адже ймовірно саме в таких умовах і з такими пристроями та обладнанням їм доведеться працювати після закінчення «водного» (фото).

                                                                                                                                            Інформаційний відділ

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: