Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Системи оптимізації систем водопостачання та водовідведення



17 Вересня 2012 року

   На чергову сесію Рівненської обласної ради винесено питання затвердження Схеми оптимізації систем водопостачання та водовідведення м. Рівного, сіл Рівненського району, Гощанського району та Здолбунівського району.

 

   Відповідно до Загальнодержавної програми "Питна вода України" на 2006 - 2020 роки та з метою раціонального використання питної води в процесі виробництва та надання послуг з централізованого водопостачання, знаходження оптимальної безперебійної роботи систем централізованого водопостачання та водовідведення РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» на замовлення останнього, Державним підприємством «Науково - дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» (ДП НДКТІ МГ) розроблено Схему оптимізації систем водопостачання та водовідведення м. Рівного, сіл Рівненського району, Гощанського району та Здолбунівського району, що перебувають на балансі РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал».

 

   Схема оптимізації являє собою комплексний програмний документ, в якому на основі всебічного аналізу сучасного стану систем водопостачання та водовідведення в цілому і їх окремих елементів, здійснюється зменшення "вузьких місць", розробка комплексу заходів з їх усунення, а також з розвитку систем водопостачання та водовідведення з метою підвищення якості води і ефективності очищення стічних вод, надійності роботи систем водопостачання та водовідведення, забезпечення раціонального використання матеріальних і енергетичних ресурсів у водопровідно-каналізаційному господарстві.

 

   Згідно з п.2.6., 2.7. наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 23 грудня 2010 року за №471 «Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення схем оптимізації роботи систем централізованого водопостачання та водовідведення» до обговорення схеми оптимізації залучаються органи місцевого самоврядування, органи санітарно-епідеміологічного нагляду, а при необхідності - громадські організації. Повноваження із її затвердження надано власнику системи - Рівненській обласній раді.

 

   Ураховуючи наведене та з метою дотримання вищезазначених вимог розміщуємо Схему оптимізації систем водопостачання та водовідведення м. Рівного, сіл Рівненського району, Гощанського району та Здолбунівського району розроблену Державним підприємством «Науково - дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» (ДП НДКТІ МГ) на замовлення РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал».

 

   Варто відмітити, що Державним підприємством «Центр розвитку державно-приватного партнерства» за результатами попереднього незалежного дослідження надано висновок, з якого вбачається, що Схема оптимізації систем водопостачання та водовідведення м. Рівного, сіл Рівненського району, Гощанського району та Здолбунівського району виконана на достатньо високому рівні, по формі, складу і якості відповідає діючим нормативним документам та рекомендується до затвердження і реалізації.

 

Розглянути Схему оптимізації систем водопостачання та водовідведення м. Рівного, сіл Рівненського району, Гощанського району та Здолбунівського району

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: