Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Трудовий колектив «Рівнеоблводоканалу» обрав собі керівника.



19 Травня 2016 року

 

  

  

 

  Сімнадцятого травня відбулися збори трудового колективу Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал». Основною метою зборів, участь у яких взяло більше 200 чоловік, а саме стільки вміщує актовий зал підприємства, на якому загалом працює більш ніж 700 чоловік, було знайомство працівників з претендентами на заміщення посади директора підприємства, якого вже на наступній черговій червневій сесії має обрати обласна рада.

   П’ять претендентів, а саме нинішній керівник «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш, депутат Рівненської міської ради Олександр Довжаниця, колишня заступник директора з комерційної діяльності «Рівнеоблводоканалу» Тетяна Якубович, заступник директора з експлуатації «Рівнеоблводоканалу» Ігор Катульський – представили трудовому колективу свої програми подальшої роботи та розвитку підприємства, а також відповіли на хвилюючі присутніх.

 

   Перший заступник голови Рівненської обласної ради Микола Драганчук, який теж був присутнім на зборах, відмітив високий рівень, який показали претенденти на посаду директора комунального підприємства під час представлення програм розвитку «Рівнеоблводоканалу», а також зазначив, що Рівненщина – одна з небагатьох областей України, де діє прозора, демократична система призначення керівників об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області. 

   Їх призначає сесія після обговорення кандидатур на депутатських комісіях та зборах трудового колективу. Проведення таких зборів є однією з обов’язкових умов розгляду на черговій сесії обласної ради кандидатур-претендентів на посади керівників комунальних закладів та підприємств.  

 

 

 

 

 

   За результатами відкритого голосування, а саме так вирішили голосувати присутні на зборах, найбільшу підтримку трудового колективу як і очікувалося отримав нинішній директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш.

 

   

   За нього проголосувало 155 працівників підприємства і щодо цього до обласної ради було підготоване та подано відповідне подання.

   Загалом голоси за кандидатів розподілились наступним чином:

  1. Карауш Андрій – 155 голосів;
  2. Катульський Ігор – 26 голосів;
  3. Якубович Тетяна – 2 голоси;
  4. Довжаниця Олександр – 0 голосів;
  5. Євтушенко Святослав – не з’явився на збори.

      

   Будемо сподіватися, що волевиявлення трудового колективу не залишиться поза увагою депутатів обласної ради, а підприємство, як одне з найбільших та стратегічних підприємств області, і надалі збереже позитивну динаміку розвитку під керівництвом діючого директора, до основних здобутків якого можна віднести насамперед виведення підприємства з межі банкрутства, зменшення заборгованості підприємства перед зовнішніми контрагентами майже у 25 разів та скорочення затримки у виплаті заробітної плати працівникам з чотирьох місяців до одного, підвищення заробітної плати більш ніж в два рази, подання заявки на участь у фінансуванні будівництва очисних споруд м. Рівного за рахунок коштів «Європейського інвестиційного банку», відкриття на території підприємства сервісного центру всесвітньовідомого виробника насосного обладнання «GRUNDFOS», на даний час єдиного подібного в Україні, створення ГІС (географічних інформаційних систем) мереж водопостачання та водовідведення м. Рівне, приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня та багато іншого.

 

 

 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: