Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

У «Рівнеоблводоканалі» вперше відбувся чемпіонат з рибної ловлі серед водоканалів України

25 Червня 2018 року

У суботу, 23 червня, у РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» вперше відбувся чемпіонат з рибної ловлі поплавцевою вудкою серед команд підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України, присвячений Дню молоді України.

Директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрій Карауш наголосив, що чемпіонат з риболовної ловлі вирішили організувати, аби колеги з інших підприємств могли відпочити, поспілкуватися у неформальній обстановці. Саме такі змагання дозволяють більше згуртувати колективи підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України.

— Ми започаткували таке змагання для працівників водоканалів України і, звичайно, ми плануємо його продовжувати і організовувати цей захід щороку. Адже, рибальство – це також спорт. Тим паче, у нас у «Рівнеоблводоканалі» є товариство рибалок, ставок постійно зариблюється, наші працівники у вихідні мають можливість ловити рибу і відпочивати з сім’ями.  Відтак, маємо всі можливості для того, щоб проводити такі змагання. І попри те, що погода підвела, увесь день йшов дощ, втім з точки зору риболовлі - усе вдалася.

Змагання розпочалися о 10-й ранку.

Ще задовго до початку чемпіонату кожна команда ретельно підготувалася до риболовлі: зробили прикорм, розклали вудки. До речі, кожен із учасників мав право ловити однією поплавцевкою вудкою.

Через п’ять хвилин від початку змагань першими вдалося зловити рибу директору КП «Водоканал м. Ужгород» Станіславу Карташову і начальнику дільниці з експлуатації водопровідних мереж Василю Оросу. 

—  Ми дуже задоволені, що приїхали, рибалку любимо, намагаємося якнайчастіше рибалити. Не зважаючи на те, що холодно і йде дощ, радіємо, що зустрілися, адже бачимо чимало знайомих приємних людей, з якими із задоволенням будемо спілкуватися, — зауважив Станіслав Карташов. 
—  Ваш ставок – це приклад для всіх водоканалів України, щоб можна було відпочити і порибалити, — додав Василь Орос.



Змагання тривали до першої години дня і хоч зловити багато риби пощастило не усім, втім насолодитися процесом риболовлі, відволіктися від щоденних справ вдалося кожному. Поки учасники змагання рибалили, організатори готували для всіх запашну юшку. Усі учасники чемпіонату залишились задоволеними, а усю рибу, яку зловили відпустили назад у став.

Учасник змагань від КП «Хмельницькводоканал» Юрій Жерліцин наголосив:
—  Переконаний, що треба бути якоюсь мірою і філософом, щоб організувати у такій чудовій атмосфері таке дійство. Адже кожен з нас, міг провести цей день у робочих клопотах, а так маємо нагоду разом зібратися. Хочу подякувати керівництву «Рівнеоблводоканалу» за такий креативний підхід,  вірю, що з’явиться нова традиція щоліта проводити чемпіонат з риболовлі.

Отож, участь у змаганнях взяли представники української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства  «Укрводоканалекологія», ПРАТ «АК «Київводоканал», КП «Водоканал м. Ужгород», КП  Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», ТОВ «Білоцерківвода», КП «Луцькводоканал», МКП «Хмельницькводоканал», КП «Здолбунівводоканал», КП «Рокитневодоканал», РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал».

У підсумку, перемогу здобула команда РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» у складі Миколи Власюка та Тараса Чубика. Чоловіки зловили риби загальною вагою 2, 130 кг і посіли 1 місце.

Друге місце – у працівників КП Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» у складі Олександра Серпутька та Івана Присяжнюка, які зловили риби загальною вагою 1, 690 кг.

І третє місце зайняв КП «Здолбунівводоканал» у складі  Володимира Буцького і Віталія Синицького, які зловили рибу загальною вагою 1, 380 кг.

А найбільшого коропа вдалося спіймати команді КП «Луцькводоканал» Івану Корчуку та Володимиру Новожилову, які зловили найбільшу рибу, коропа вагою 1, 200 кг. 



—  Ми сподівалися: наша риба буде найбільша. Хоча, у житті я ловив і рибу 9, 200 кг. Дякуємо «Рівнеоблводоканалу», що провели такі змагання, — зауважив директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук, який має 50 років риболовецького досвіду.

Усі учасники змагань отримали подарунки та приємні сюрпризи від «Рівнеоблводоканалу» та компанії «Grundfos». Менеджер проектів Grundfos у Західному регіоні Тарас Косик зауважив:
— Ми із задоволенням підтримуємо такі заходи, адже вони  дають можливість зустрітися, поспілкуватися і відпочити.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО

 
Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: