Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

У Сумах відбулась Всеукраїнська нарада фахівців водопровідно-каналізаційної галузі України



8 Грудня 2016 року

1-2 грудня відбулася всеукраїнська нарада «Модернізація підприємств в умовах реформи водопровідно-каналізаційного господарства. Шляхи вирішення», в якій взяв участь директор нашого підприємства АНДРІЙ КАРАУШ. Мета заходу - сприяння реалізації державної політики у сфері житлово-комунального господарства, розвитку ринку комунальних послуг та підвищення їх якості.

 

У роботі наради взяли участь понад 160 учасників. На заході були присутні депутат Верховної Ради України, заступник голови Комітету ВРУ з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства АЛЬОНА БАБАК, заступник директора Департаменту економіки систем життєзабезпечення Мінрегіону ДМИТРО ПЕТРУНІН, директор Департамену із регулювання відносин у сфері централізованого водопостачання та водовідведення НКРЕКП АРТЕМ ЧУМАК, Голова Сумської ОДА МИКОЛА КЛОЧКО, міський голова м. Суми ОЛЕКСАНДР ЛИСЕНКО, керівники підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України, представники науково-дослідних інститутів та виробничих підприємств, вітчизняні та зарубіжні експерти галузі.

 

Всеукраїнська нарада проводилась за ініціативи Української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія» та Сумського КП «Міськводоканал» з нагоди чергової річниці утворення територіального відділення Асоціації «Північ», яке очолює директор сумського водоканалу Анатолій САГАЧ.

 

У ході наради були визначені ключові економічні проблеми, які критично позначаються на можливості стабільного та якісного надання послуг з водопостачання та водовідведення, було акцентовано увагу на процесі удосконалення нормативно-правового забезпечення у сфері питного водопостачання та водовідведення, а також створення належних умов для інвестування у розвиток галузі.

 

У рамках заходів відбулася тематична виставка сучасного обладнання та технологій. Також учасники наради відвідали об’єкти Сумського КП «Міськводоканал» СМР, АТ «Сумський завод «Насосенергомаш», АТ «НВАТ ВНДІкомпресормаш».

 

З посиланням на офіційний сайт "Укрводоканалекологія"

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: