Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

У Тернополі відбулось виїзне засідання Ради робочої групи з інформаційної політики Асоціації «Укрводоканалекологія»



8 Липня 2014 року

   Місцем проведення засідання став КП «Тернопільводоканал», який, до слова, днями відзначив своє 65-річчя.  Метою зустрічі представників водоканалів України було питання комунікацій зі споживачами в умовах підвищення тарифів , популяризація діяльності підприємств та виховання юних споживачів.

  Члени робочої групи, а це представники КП «Полтававодоканал», Сумське КП «Міськводоканал», РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», МКВП «Хмельницькводоканал», КП «Івано-Франківськводоекотехпром», КП «Тернопільводоканал», ЛМКП «Львівводоканал», разом із головним редактором журналу «Водопостачання та водовідведення» Олегом Мудрим та заступником голови Тернопільської ОДА Леонідом Бицюрою обговорили ряд спільних заходів, спрямованих на досягнення головної мети – якісне та повноцінне інформування населення про свої послуги та обґрунтовані зміни в тарифній політиці, поділилися думками та досвідом ведення господарства, розповіли про стосунки з абонентами, про взаємодію зі ЗМІ тощо. Зокрема, директор Тернопільводоканалу Володимир Кузьма наголосив, що вкрай важливим є взаєморозуміння між підприємством та споживачами, навів приклади із власного досвіду, розповів про шляхи налагодження комунікацій із всіма ланками непростого механізму – водопостачання та водовідведення.

   На засіданні одноголосно були прийняті пропозиції щодо спільних дій та проведення заходів для споживачів впродовж літнього періоду.

   Екскурсія тернопільським водоканалом підтвердила, що комунальне підприємство має бути  однією великою злагодженою командою, в якій роль і участь кожного є запорукою спільного успіху. А подорож  знаменитим Збаразьким замком та повноводим озером Тернополя стали яскравим доповненням до офіційної програми.

    

 

фото з сайту Асоціація "Укрводоканалекологія"

 

                                                                                                                                        Інформаційний відділ

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: