Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Валерія Кожемякіна, який працює 52 роки на «Рівнеоблводоканалі», привітали із 70-річним ювілеєм



3 Січня 2018 року

Сьогодні, 3 січня, провідному інженеру виробничого відділу РОВКП ВКГ "Рівнеоблводоканал" Валерію Кожемякіну виповнилось 70 років. Валерій Антонович 52  роки працює на підприємстві. За цей час обіймав посади у різних відділах, впродовж багатьох років керував цехом каналізації, очолював виробничо-технічний відділ, досконало знає водопровідні та каналізаційні мережі Рівного.

Колектив підприємства привітав Валерія Антоновича з почесним ювілеєм. Долучився до вітань і міський голова Рівного Володимир Хомко, який завітав на підприємство, аби привітати Валерія Кожемякіна з ювілеєм і вручити йому почесну грамоту Рівненського міськвиконкому за значні успіхи у виконанні виробничих завдань, підвищення ефективності виробництва. Володимир Хомко працював разом з Валерієм Антоновичем, який став для нього першим наставником на підприємстві.


— З великою повагою відношусь до таких людей, тому що саме вони збудували місто, в якому ми живемо. Це вони збудували водопроводи, газопроводи, електромережі. Честь і хвала таким людям, як Валерій Антонович, якому від щирого серця хочу побажати лише міцного здоров’я  та хорошого настрою у Новому 2018 році. Ті спогади, коли ми разом працювали, — найприємніші, — зауважив  міський голова Рівного Володимир Хомко. — Дякую за ці роки і Вашу роботу, адже, це — дійсно рідкісний приклад,  щоб людина стільки років пропрацювала на одному підприємстві.
Директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрій Карауш від імені обласної ради привітав ювіляра зі святом та вручив почесні грамоти від голови Рівненської обласної ради Миколи Драганчука та від підприємства.


— Щиро вітаємо Вас, бажаємо міцного здоров’я, довголіття. Дякуємо за плідну роботу і сподіваємося, що Ви ще багато років будете з нами працювати, — наголосив Андрій Карауш.

Голова первинної профспілкової організації підприємства Тамара Миколаївна Воронцова підкреслила, що навряд, чи на якомусь іще водоканалі Україні є працівник із таким величезним досвідом роботи:

— Валерій Антонович — це не лише фахівець своєї справи, яку він знає досконало, але й чудова людина, з якою завжди легко та цікаво працювати. Бажаємо здоров’я, наснаги і усього найкращого!

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: