Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Високе суспільне визнання ДП «Водоканалсервіс»



29 Листопада 2011 року

    Нещодавно Дочірнє підприємство «Водоканалсервіс» РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», під керівництвом директора Жука Миколи Юрійовича, здобуло достойну перевагу над конкурентами у своєму виді діяльності й отримало високі почесні відзнаки: орден «Хрест Пошани України», сертифікати «Підприємство року 2011», «Керівник року України 2011» та «Головний бухгалтер року 2011».
    Усі ці нагороди присвоєно за підсумками Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих», який проводиться в Україні ось уже кілька років поспіль.
    Важливо, що це визнання не випадкове рішення довільно створеної «конкурсної комісії», як у багатьох сучасних конкурсах та рейтингах. «Ліга кращих» визначає номінантів виключно на основі офіційних даних Державного комітету статистики України. Людський фактор впливу на результати рейтингу – неможливий.
    До участі у рейтингу було залучено 350 000 суб’єктів господарювання, зареєстрованих на території України, всіх форм власності – незалежно від розмірів, керівників чи кількості працюючих. Головне, щоб усі вони відкрито і прозоро працювали, своєчасно сплачуючи податки.
    Відповідно до загальнодержавного Класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД) у 600 основних видах економічної діяльності проведено аналіз річних економічних показників підприємств (їх надав Держкомстат).
    Для отримання максимальної виваженості результату дослідження взято до уваги три блоки критеріїв: економічні, соціальні та критерії динаміки (зростання/падіння).
    Особлива увага була зосереджена на тому, як кожне підприємство проводить соціальну політику, як сплачує податки, як наповнює соціальні фонди, наскільки його діяльність прозора, якою є продуктивність виробництва, яка динаміка його основних облікових параметрів у порівнянні з минулими періодами діяльності.
    Аналiз та оцiнка учасників базувалася на цифрах та фактах офiцiйних фiнансових звiтiв пiдприємств вiдповiдно до системи EUROPEAN STANDART RATING, яка визнана в бiльшостi країн свiту (це щось на зразок «золотого стандарту» для всіх міжнародних рейтингових агентств).
    То ж процес номінації повністю відповідав міжнародним стандартам проведення подібних відборів. Більше того, і сам рейтинг має міжнародний статус.
    А його засновниками та партнерами є такі авторитетні організації, як Міністерство економіки України, Комітет економічного розвитку, Муніципалітет Шанхаю (Китай), Торгово-промислова палата Російської Федерації, «Аерофлот» тощо.
    Цікаво, що рейтинг на основі даних статистики унеможливлює відзначення випадкових ТОП-менеджерів чи їхніх підприємств. Натомість він має неабиякий вплив на подальшу долю підприємств-переможців. Адже вони стають відомими не лише в Україні, а й у світі, підтверджується їхня платоспроможність, надійність та стабільність.
    Такі високі відзнаки, у свою чергу, розвивають та закріплюють у трудовому колективі корпоративну гордість, є стимулом для підвищення продуктивності праці. А це, звісно, є запорукою оптимізму та впевненості працівників у завтрашньому дні!


    Довідково
    Міжнародний економічний рейтинг «Ліга кращих» – це визначення реальних лiдерiв економiки України виключно за офiцiйними даними державної статистики; це представлення в масштабах держави передовикiв у своїх галузях; це збалансована демонстрацiя внеску всiх професiйних кiл нашого суспiльства у розвиток України.
    Головне завдання рейтингу – це визначення та вшанування заохочувальними вiдзнаками керiвникiв пiдприємств, якi роблять великий внесок у майбутнє нашої країни через наповнення державного бюджету, соцiальнi програми та вiдрахування до соцiальних та пенсiйного фондiв; дбають про своїх спiвробiтникiв; створюють новi робочi мiсця; впроваджують новi технологiї, iнновацiї та формують тип економiки, яка базується не на природних ресурсах, а на створеннi кiнцевого споживчого продукту та збiльшеннi нацiонального експорту.
    Рейтингування підприємств України дозволяє на підставі статистичних цифр та фактів порівняти конкуруючі між собою юридичні особи, визначити професіоналізм керівництва, високоефективну працю співробітників та інвестиційно-стратегічну політику власників.
    Керівники підприємств-лідерів, які особистим професіоналізмом та високопродуктивною працею забезпечили перевагу свого підприємства над конкурентами, нагороджуються відзнаками – ОРДЕНОМ та сертифікатом «КЕРІВНИК РОКУ».

     

 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: