Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Застерігаємо: аферисти нахабніють. Будьте обережні!

20 Травня 2013 року

   Рівняни потерпають від аферистів. Їхня нахабність і безстрашність просто вражають. Раніше двоє молодиків стукали до осель та скромно просилися зайти, розповідали, що проводять опитування щодо якості рівненської води, демонстрували фільтри для її очищення, пропонували взяти проби води для проведення її безкоштовного аналізу, створювали вигляд, що перевіряють тиск води в кранах, збирали підписи невдоволених.

   Тепер же кількість аферистів зросла, вони приїздять на авто, представляються представниками РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», проводять масові зібрання мешканців, аргументуючи, що це «водоканал збирає людей», впевнено заходять до квартир довірливих людей, встановлюють фільтри для очищення води. До речі, стартова ціна на один пристрій водоочисний побутовий становить 3 000 грн.

   Однак для пенсіонерів та осіб з невеликими доходами «щирі та небайдужі» молодики пропонують знижки на свій товар (іноді вона може становити до 50%), а також можливість проведення оплати частинами. Вони встановлюють фільтр безкоштовно, обіцяють три роки безкоштовно його обслуговувати (замінювати фільтруючі елементи та усувати дрібні несправності).

   Деяким споживачам після такого «акційного безкоштовного» встановлення доводилося викликати представників РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» та проводити демонтаж, ремонт та повторний монтаж водолічильника, адже неправильне встановлення фільтра (безпосередньо перед водолічильником) через потрапляння сторонніх предметів у механізм приладу обліку часто призводить до його зупинки.

   Шановні споживачі! Вкотре застерігаємо Вас, що РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» не має жодного відношення до дій цих молодих людей, закликає своїх споживачів бути максимально обережними і не піддаватися на витівки аферистів.

   У той час, коли хтось безпідставно підбурює рівнян, переслідуючи власні інтереси, колектив РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» без зайвого галасу наполегливо працює, аби кожен споживач щодня мав надійне цілодобове водопостачання та водовідведення.

   Відеоматеріал до теми пропонуємо переглянути тут

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: