Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

«Рівнеоблводоканал» почав змінювати ставлення рівнян до комунальних підприємств



30 Жовтня 2018 року

 Рідко коли комунальники Рівного чують слова вдячності від місцевих мешканців, адже, зазвичай, тільки нарікання та скарги, але ситуація почала змінюватися у протилежний бік. Принаймні, на підприємстві «Рівнеоблводоканал». Безумовно, скарг ще є багато, втім і слова вдячності вже далеко не рідкість, що свідчить про якість роботи підприємства.

Днями на адресу директора РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрія Карауша надійшов лист за підписом голови ОСББ «Теліги 51» Олексія Грицая, який від імені громади об’єднання співвласників багатоквартирного будинку на вул. О. Теліги, 51, висловив щиру вдячність усім працівникам підприємства за виконану роботу. 

— У нашому будинку виникла серйозна проблема — пошкодження на магістральній каналізаційній трубі, що розташована поруч із будинком. Через забиту трубу в підвалах будинку збирались нечистоти. Їх було там, напевно, по коліна. А який від них стояв сморід у під’їздах, то і згадувати навіть не хочеться. Працівники «Рівнеоблводоканалу» на наші звернення неодноразово приїжджали і прочищали каналізаційну трубу, але проблему це до кінця не вирішувало. Трубу треба було міняти.  Я до останнього був переконаний, що це затягнеться щонайменше на рік. Але ж ні, звернувся у «Рівнеоблводоканал» і вже за кілька днів приїхали працівники та почали ремонт. Працювали в дворі навіть у негоду. Тож роботи були завершені дуже швидко. Нарешті проблема нашого будинку вирішена, за що я щиро вдячний «Рівнеоблводоканалу»,  —  зауважив пан Грицай.

У «Рівнеоблводоканалі» не заперечують – аварійні ситуації стаються, адже більшість мереж у місті прокладали ще за радянських часів, втім працівники підприємства намагаються їх оперативно та своєчасно ліквідовувати. Начальник служби каналізаційного господарства РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрій Чегодаєв розповідає:

   – На вул. О.Теліги, 51 виникла аварійна ситуація. На дворовій каналізаційній мережі виявили пошкодження труби діаметром 150мм. Ми оперативно зреагували на звернення мешканців будинку, виїхали на місце і замінили пошкоджену ділянку каналізаційного трубопроводу полімерними трубами. Ліквідовувала аварію бригада у складі під керівництвом майстра дільниці з експлуатації та ремонту каналізаційних мереж Дмитра Горкавого та слюсарів-ремонтників Василя Полюховича, Романа Дем’янчука та Віктора Олійника. Взагалі, дуже приємно отримувати листи, в яких люди із вдячністю відгукуються про роботу наших працівників.

А ще на підприємстві «Рівнеоблводоканал» додають, що щирі слова подяки від споживачів – це найкраща винагорода колективу. Тому, обіцяють і надалі роботи усе можливе, аби якість послуг тільки покращувалась.

 

 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: