Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

«Рівнеоблводоканал» повністю замінить аварійний трубопровід, аби мешканці Квасилова отримували воду без перебоїв



6 Лютого 2019 року

 Уже втретє з початку року частина мешканців селища Квасилів залишаються без централізованого водопостачання. Вночі знову прорвало водопровід в районі вулиці Хутірської, що в Новому дворі. Аби якнайшвидше відновити водопостачання, аварійні бригади підприємства на місці пориву працюють від початку доби. Всі роботи обіцяють завершити вже сьогодні. 

 Втім, як наголошує головний інженер «Рівнеоблводоканалу» Андрій Грухаль, такі ситуативні ремонти повністю проблему не знімають. Аварійна ділянка водопроводу, якому вже понад 40 років, потребує повної заміни, яку фахівці підприємства зможуть провести, щойно це дозволять погодні умови. 

  — Поточні ліквідації поривів, які ми зараз проводимо, на жаль, комплексно проблему не вирішують, — розповідає головний інженер «Рівнеоблводоканлу» Андрій Грухаль. — Щоб подібних аварійних ситуацій більше не виникало, на тій ділянці, аж до вулиці Корнинської, що в Новому дворі, повністю замінимо зношену частину водоводу на нову поліетиленову трубу. Її загальна протяжність близько 350 метрів. Всі необхідні матеріали вже закуплені. Але почнемо роботи тоді, коли дозволять погодні умови. Зараз надворі відлига. Ускладнює ситуацію і болотиста місцевість, через яку цей водопровід пролягає. По багнюці спецтехніка, яка потрібна для таких масштабних робіт, туди просто не заїде. Також плануємо висипати там дорогу, аби у разі потреби не діставатися до трубопроводу через приватну територію, як це доводиться робити зараз. Тим більше, що на генплані там дорога зазначена, а фактично її немає. 

 За словами пана Грухаля, щоб мінімізувати незручності від аварійних відключень, працівники підприємства на час ремонтних робіт тимчасово перепідключають частину споживачів Квасилова на інший водопровід. Таким чином, без води залишаються не всі мешканці селища, а лише ті, хто живе у багатоквартирних будинках вище четвертого поверху. Для решти ж, організовано підвіз питної води двома спецавтомобілями. Заявки можна залишати за номером телефону: 26-74-44. 

Нагадаємо, вчора, 5 лютого, працівники «Рівнеоблводоканалу» почали ремонт каналізаційної мережі по вулиці Дубенській в районі будинку №4 поблизу КПП військової частини. Триватимуть роботи до кінця тижня. Хоча, як кажуть на підприємстві, завершити їх планують раніше.

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: