Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

18 працівників «Рівнеоблводоканалу» отримали почесні звання



15 Березня 2019 року

У неділю, 17 березня, в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Тож із цієї нагоди 15 березня в актовій залі РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» відбулися урочистості. Кращі працівники отримали грамоти та подяки від влади та адміністрації підприємства.

Насамперед із вітальним словом до колективу звернувся директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш:

– Хочу усім працівникам подякувати за роботу. Минув рік і ми знову зустрічаємося цього святкового дня. Наша професія  є найнеобхіднішою і найвідповідальнішою - ми забезпечуємо мешканців області і міста водою. Щодня кожен з працівників докладає чимало зусиль, аби наше підприємство якісно працювало. Бажаю, щоб наша трудова сім’я була міцною, стабільною і щоб наступного року наші результати були ще кращими. Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, затишку і достатку у родині.

 

Привітала усіх зі святом і голова первинної профспілкової організації підприємства Тамара Воронцова.

– Від усіх членів профкому і від себе особисто хочу привітати і подякувати кожному з вас за вашу щоденну сумлінну роботу, – сказала Тамара Миколаївна. –  Бажаю професійних злетів нашому підприємству. Нас шанують і поважають не лише в області, але й в усій Україні, відтак ми маємо звання одного із найпотужніших підприємств житлово-комунальної галузі України.

Окрім того, 18 працівникам підприємства за багаторічну сумлінну працю, зразкову поведінку, активну участь у громадському житті та у зв’язку із досягненням 15-річного трудового стажу присвоїли звання «Ветеран праці».

 

Сценарій урочистостей підготували працівники відділу кадрів: начальник відділу Наталія Самчук, менеджери з персоналу Наталія Ільницька та юрисконсульт юридичного відділу Ольга Курис. Також під час урочистостей із музичним привітанням виступили студенти музичного училища Рівненського державного університету.

 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: