Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Фахівці «Рівнеоблводоканалу» взяли участь у міжнародній виставці «Акватерм Київ»



15 Травня 2019 року

З 14 по 17 травня в Києві проходить 21-а Міжнародна виставка енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів «Акватерм Київ». Цьогоріч понад 400 виробників та постачальників з усього світу представляють свою продукцію на території Міжнародного виставкового центру. Представники провідних фірм і заводів України, Польщі, Туреччини, Китаю, Чехії, Італії та Білорусі презентують сучасні технології та обладнання. Організатори наголошують, що виставка – це один із найбільш масштабних заходів, присвячених цій галузі. Вже традиційно вона стає місцем зустрічі працівників водопровідно-каналізаційного господарства.

«Акватерм Київ» завжди приваблює провідних спеціалістів нашого підприємства. Адже саме тут можна поспілкуватися із виробниками та отримати необхідну інформацію про обладнання з перших вуст. Цього року 19 працівників «Рівнеоблводоканалу» взяли участь у міжнародній виставці «Акватерм Київ». Серед них і начальник відділу з експлуатації та ремонту водопровідних мереж м. Рівне РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Юрій Єзерський, який не пропустив майже жодної подібної виставки у попередні роки.

— Сьогодні у кожного виробника або фірми є свій сайт, де представлені каталоги продукції. Але все це обладнання можна переглянути лише в електронну вигляді. Такі ж заходи дають можливість реально побачити, як виглядає обладнання, засувки, клапани, роздивитися усі деталі, порівняти з іншими приладами, — ділиться враженнями Юрій Єзерський.

Ще один учасник виставки від «Рівнеоблводоканалу» — начальник диспетчерської служби РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Роман Швець додає, що під час таких заходів можна поспілкуватися не лише з українськими, а й з іноземними фахівцями.

— Виставка приємно дивує масштабами. Кожен учасник неодмінно знайде для себе чимало цікавинок. Ми побачили новітнє обладнання та технології для промислового і побутового водоочищення та водопідготовки, системи очистки стічних вод та стоків, та мали змогу відвідати інтерактивні майданчики для проведення презентацій продукції. Частину з того, що побачили, обов’язково і у нас візьмемо на озброєння.

Довідково:

«Акватерм Київ» – унікальний, чітко сегментований галузевий захід, на якому представлені енергозберігаючі рішення для кожного сектору.

Провідні світові бренди щорічно вибирають виставку «Акватерм Київ» для виводу на ринок нових продуктів/рішень. Щорічно в рамках виставки проводиться понад 20 заходів та презентацій, які відвідують не менше 3000 спеціалістів галузі. 

Більше фото у фотогалерії 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: