Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Футбольна команда «Рівнеоблводоканалу» посіла перше місце у товариському міні-турнірі на Всеукраїнських змаганнях



20 Травня 2019 року

16-17 травня у Києві відбувся щорічний Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед команд підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України. Команда «Рівнеоблводоканалу» вже традиційно взяла участь у змаганнях. Однак цього разу змагання стали для нас знаковими, оскільки ми вперше здобули перемогу. 

Цьогоріч у турнірі змагалися 16 команд. Нашими суперниками у групі були «Дніпро-Кіровоград», «Кривбас» та «Луцьк». Самі ж змагання відбувалися у гідропарку на базі «Міста Спорту» — спортивному майданчику, на якому проходять не лише галузеві турніри, а й чимало міжнародних змагань з міні-футболу.

Всеукраїнський турнір тривав два дні поспіль. У перший день змагань, рівненська команда зіграла спочатку із лучанами і перемогла 3:0. Наступну гру із колегами з «Кривбасу» зіграли в нічию. А от третю гру, зі збірною командою «Дніпро-Кіровоград», програли 6:1.  

— Усі ігри були складними, суперники — сильними, — розповідає капітан  команди рівненського водопостачального підприємства Максим Жилінський (на фото), який очолює її від дня створення. — У нашому груповому етапі ми посіли третє місце і, за правилами конкурсу, наступного дня брали участь у товариському міні-турнірі серед команд, які не ввійшли до фіналу. Цього разу нашими суперниками були команди з Хмельницького, яку ми перемогли з рахунком 2:1, далі – з Тернополя, її теж перемогли 3:0. А у фіналі зіграли з командою з Івано-Франківська - 0:0. У серії післяматчевих пенальті змогли перемогти з рахунком 4:3. До останнього не знали, як складеться, але коли перемогли, то зраділи неймовірно, адже ми вже вчетверте брали участь у цьому чемпіонаті і не мали такого результату. 

Керівник команди «Рівнеоблводоканалу» Віктор Бондарук додав, що вперше відбувався такий товариський міні-турнір:

— Оскільки ми не пройшли до фіналу, вирішили акумулювати всі сили і спробувати здобути перемогу, яка була нам надважливою. Відверто, це було непросто, адже наші суперники сильні гравці, які ретельно готувалися до турніру. Проте все ж футболісти «Рівнеоблводоканалу» зуміли налаштуватися на гру і перемогли. Особливо, хочу відзначити, нашого воротаря Юрія Піхотіна, який зміг відбити три пенальті, якби складно це не було. Врешті, завдяки спільним зусиллям, ми привезли кубок на наше підприємство і посіли у загальному заліку серед футбольних команд  9 місце.

 Довідково:

Футбольній команді підприємства вже чотири роки. Вона була створена з ініціативи директора підприємства Андрія Карауша. Завдяки підтримці керівництва і профспілкового комітету наші спортсмени мають власну спортивну форму, щотижня тренуються на одному із кращих футбольних майданчиків Рівного. За цей час команда взяла участь у близько десяти різноманітних турнірах. 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: