Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Поблизу «Рівнеоблводоканалу» з’являться дві сучасні зупинки громадського транспорту



16 Серпня 2019 року

Подібні зупинки мають з'явитися до кінця року на вулиці Степана Бандери поблизу "Рівнеоблводоканалу" (у фотоколажі використано зображення зупинки поблизу ПДМ)

Ця ділянка вулиці Степана Бандери завжди була проблемною для рівнян, які не мають власного автомобіля. А громадський транспорт, здебільшого міжміського сполучення, який там проїжджає, попри наявну «кишеню», не завжди там зупиняється. Тож коли кілька днів тому там з’явилися працівники міського ШЕУ і почали розширяти та асфальтувати обабіч дороги місця під зупинки громадського транспорту, це викликало підвищену цікавість мешканців прилеглих будинків… І не тільки.

На «Рівнеоблводоканалі» кажуть, що ідея облаштувати там зупинки для громадського транспорту виникла ще кілька років тому. Тож отримавши погодження міськвиконкому, приступили до роботи.

— Ці зупинки насамперед ми вирішили облаштувати для зручності наших працівників, яким щодня доводиться добиратися на роботу і з роботи громадським транспортом, — говорить директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш. — А паралельно робимо корисне і для решти рівнян.

За словами пана Карауша, це мають бути дві сучасні конструкції з елементами так званих  «розумних зупинок». Вони будуть оснащені електронним табло, зовнішнім освітленням, відеоспостереженням та кнопкою виклику екстрених служб. Всі роботи проводяться за кошти «Рівнеоблводоканалу».

 Облаштування дорожнього покриття проводять спеціалісти міського ШЕУ на наше замовлення. Решту робіт будемо виконувати власними силами, — продовжує Андрій Карауш. — Навіть самі зупинки будемо намагатися зробити власними силами, аби зекономити кошти. Врешті-решт, вони будуть оснащені місцями під рекламу. Тож всі ці витрати підприємству за кілька років окупляться, а зупинки залишаться. Роботи плануємо завершити до кінця цього року.

До слова, ці дві зупинки громадського транспорту на вулиці Степана Бандери — не єдині, які взявся облаштовувати «Рівнеобловодоканал». В цілому їх по місту буде 12. Знаходитимуться вони у місцях, де є ті чи інші об’єкти обласного водопостачального підприємства. А на одній з таких зупинок — на вул. Чорновола, біля насосної станції Новий Двір, буде навіть встановлений пункт розливу артезіанської води. Щоправда, як кажуть на підприємстві, до облаштування інших зупинок громадського транспорту  приступлять тоді, коли матимуть на це кошти. 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: