Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

З нагоди Дня комунальника 24 працівники «Рівнеоблводоканалу» отримали почесні грамоти і подяки, а 12 – звання «Ветеран праці»



13 Березня 2020 року

Традиційно, у неділю, 15 березня, в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Тож із цієї нагоди 13 березня в актовій залі РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» відбулися урочистості. Кращі працівники отримали грамоти та подяки від влади та адміністрації підприємства.

Привітав колектив «Рівнеоблводоканалу» директор Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської облдержадміністрації Володимир Пшеюк:

— День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення —  особливе професійне свято! Наше сьогоднішнє життя важко уявити без стабільної та цілодобової роботи комунальної галузі, зокрема водопостачального підприємства, фахівців, які невтомно працюють, щоб в оселях споживачів водоканалу завжди була вода. Прийміть щирі вітання зі святом.

Із вітальним словом до колективу звернувся головний інженер «Рівнеоблводоканалу» Андрій Грухаль:

– Хочу усім працівникам подякувати за роботу. Минув рік і ми знову зустрічаємося цього святкового дня. Дякую кожному, хто щодня працює, аби наше підприємство оперативно виконувало свою роботу. Бажаю  Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, затишку і достатку у родині.

Привітала усіх зі святом і голова первинної профспілкової організації підприємства Тамара Воронцова.

– Рівнеоблводоканал – для багатьох наших працівників став не лише другою домівкою, а й справжньою родиною. І людям складно уявити своє життя поза межами підприємства. Тому й працюють понад 15 років на підприємстві, – сказала Тамара Миколаївна. –  Від усіх членів профкому і від себе особисто хочу привітати і подякувати кожному з вас за вашу щоденну сумлінну роботу

Тож  12 працівників підприємства за багаторічну сумлінну працю, зразкову поведінку, активну участь у громадському житті та у зв’язку із досягненням 15-річного трудового стажу присвоїли звання «Ветеран праці».

Під час урочистостей із музичним привітанням виступили педагоги музичної студії Рівненського міського палацу дітей та молоді.

ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: