Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

Як в умовах карантину пенсіонерам заплатити за комунальні послуги



9 Квітня 2020 року

Пандемія коронавірусу та обмежувальні заходи, що пов’язані із нею, внесли корективи в наше буденне життя. Особливо відчули на собі це мешканці сільської місцевості та пенсіонери, які далекі від різного роду платіжних систем, а подекуди навіть й інтернету. Тому цілком прогнозовано саме у цих верств населення останнім часом виникає чимало запитань. І одне із головних: як в таких умовах зробити елементарне – оплатити комунальні послуги. У тому числі за водопостачання та водовідведення.

   Споживачам «Рівнеоблводоканалу», які живуть в сільській місцевості, а також пенсіонерам, в період карантину зовсім не обов’язково виходити з дому, аби зробити оплату за спожиті комунальні послуги, — каже заступник директора обласного водопостачального підприємства Микола Ткачук. —Якщо з якихось причин у нашого абонента немає інтернету або він просто не вмієте користуватися електронними системами платежів, розрахуватися за спожиті послуги можна безпосередньо у працівників «Укрпошти», які приносять пенсії та соціальну допомогу.

До слова, як зазначено на офіційному сайті «Укрпошти», фінансовими та поштовими послугами у себе вдома можуть безкоштовно скористатися не лише пенсіонери, а й інші клієнти. Для цього достатньо зателефонувати на гарячу лінію підприємства 0 800 300 545 та набрати цифру 9.

На «Рівнеоблводоканалі» нагадують, що для решти споживачів існує ціла низка дистанційних варіантів, як оплатити комуналку. Для цього достатньо зареєструвати особистий кабінет  на оновленому сайті підприємства і скористатися однією з платіжних систем на вибір - Portmone, Pay24 або за допомогою ПриватБанку.

 Ми розуміємо наскільки важливо в умовах карантину мінімізувати особисте спілкування. Для цього оновили особистий кабінет споживача, в якому передбачили одразу кілька варіантів для оплати послуг. Тож залишайтеся вдома і будьте здорові. Ми ж дякуємо вам за вчасно оплачені послуги, оскільки попри карантин, ми продовжуємо працювати, щоб ви цілодобово у своїх оселях мали чисту питну воду, — підсумував директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш.

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: