Степана Бандери, 2 33028 Рiвне
РОВКП ВКГ Рівнеоблводоканал +380362400200 +380362266655 +380362267444 0 800-219-218 0 800-219-218 +380985419703 +380734872177 info@vodarivne.com
Рівненське обласне виробниче<br>комунальне підприємство<br>водопровідно-каналізаційного господарства
Рівненське обласне виробниче
комунальне підприємство
водопровідно-каналізаційного господарства
“Рівнеоблводоканал”
Про підприємство

«Рівнеоблводоканал» тепер має власний мобільний додаток



16 Вересня 2020 року

Інновації і сучасний підхід, саме так можна описати новий мобільний додаток «Рівнеоблводоканалу»  для смартфонів  і планшетів на базі ОС Android та iOS.

Додаток має простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що дозволяє виконувати будь-які дії всього у два кліки. Тепер для здійснення необхідного платежу не потрібно записувати або запам’ятовувати паролі від різних акаунтів, так як всі необхідні сервіси зібрані в одному зручному і швидкому додатку.

Додаток розроблений для того, щоб наші споживачі мали змогу швидше, оперативніше і головне безпечно вносити показники лічильників, та сплачувати онлайн за послуги водопостачання і водовідведення.

  Ми прагнемо зробити обслуговування абонентів максимально простим та доступним. Тому постійно шукаємо шляхи прискорення та покращення нашої роботи. Ключовий напрямок – це  економія часу на внесення показників лічильників та оплати за послуги. Завдяки впровадженню сучасних технологій це можна легко зробити за два кліки. Нагадаємо, що на сайті підприємства уже кілька місяців працює оновлений сервіс «Особистий кабінет» . А тепер наші споживачі  мають змогу оцінити переваги нашого мобільного додаткунаголосив директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш.

Завантажити додаток «Рівнеоблводоканал» на свій смартфон чи планшет можна в App Store  або Google Play

Перейшовши за посиланням, необхідно:

1) Скачати та встановити додаток.

2) Зареєструватися, для цього введіть ваш номер телефону та створіть пароль (Email – за бажанням).

3) Введіть ваш ПІБ.

4) Додайте особовий рахунок (номер особового рахунку можна знайти у рахунку за послуги водопостачання та водовідведення).

Основні переваги нового додатку:

— Можливість додати необмежену кількість особових рахунків.

— Передавати показники лічильника онлайн.

— Оплата послуг водопостачанняи і водовідведення. 

— Перевірка  історії оплат і нарахувань. 

— Перевірка історії показників. 

 — Отримання пуш-повідомлень стосовно необхідності передачі показників лічильників. 

— Отримання пуш-повідомлень стосовно планових і аварійних відключень водопостачання і водовідведення у місті Рівне і Рівненській області.

— Онлайн підтримка стосовно технічних проблем у роботі мобільного додатку.

Переконаний, що завдяки новому сервісу ще більше наших споживачів вноситимуть показники і сплачуватимуть онлайн. Адже мобільний додаток був створений, щоб полегшити комунікацію підприємства і споживачів. Людям не доведеться витрачати свій час, аби передати показники по телефону або ж дізнатися суму до оплати, тим паче, зважаючи на ситуацію з COVID-19, ми прагнемо зробити життя наших абонентів безпечнішим, — зауважив Андрій Петрович.

 

Надiслати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: